sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Rakkaushoroskooppi


Hyvä on. Myönnän, että uskon horoskooppeihin ainakin jollain tasolla. Ja nyt lähiaikoina eräs ystäväni on saanut minut hurahtamaan niihin entistäkin enemmän. En ehkä usko, että horoskoopit yksin määräisivät sen, millainen ihminen on, miten hän käyttäytyy, mistä hän pitää tai millainen hänen elämänsä on. Haluan kuitenkin uskoa, että niissä on jotain perää, sillä oma horoskooppini kuvaa minua muun muassa näin: ”Vesimies on epäitsekäs, herkkä ja antelias henkilö, joka on hyvin itsenäinen ja usein myös hieman kapinallinen.” Kuulostaa minun korvaani hyvältä!

Tai näin ajattelin vielä viime viikolla, sillä luettuani vesimiehen rakkauselämästä, en olekaan enää niin varma, haluanko uskoa horoskooppeihin ollenkaan!

Mitä horoskooppi sitten lupaa rakkauselämältäni? Ikuista onnea ja ruusunpunaisia vuosia? Ei totisesti. Suuri horoskooppikirja (Sammalkorpi 2010) aloitti ”Vesimies ja rakkaus” -osion näin lupaavasti: ”Lempeästä ja mietiskelevästä olemuksestaan huolimatta vesimiehet saavat rakkauden saralla runsaasti sekasortoa aikaan.” Sama kirja kertoi myös, että vesimiehen huomiota on erittäin vaikea herättää, ja siksi vesimies rakastuukin harvoin. Kaikkein kamalinta luettavaa oli, että vesimies vastustaa avioliittoa viimeiseen saakka! Ei, tämä ei voi kertoa minusta.

No, jospa netistä löytyvä Astron Rakkaushoroskooppi olisi lempeämpi. ”Tietoisesti hän kuvittelee haluavansa jotain pysyvää elämäänsä, mutta alitajunnassaan hän kunnioittaa vain vapautta.” Ei kuulosta yhtään paremmalta. Ja parempaa on luvassa: ”Monet miehet haaveilevat hänestä, mutta vain harvoilla on rohkeutta lähteä kokeilemaan kepillä jäätä. Hän ei vahingossakaan erehdy rohkaisemaan sanoilla tai ilmeillä miespuolista ihailijaansa tämän lähestymisyrityksissä, mikä saa valtaosan miehistä jo etsimään peruutusvaihdetta.”

Jopa netin Uniluodon Horoskooppi-osan ystävyydestä kertovassa kohdassa muistettiin vesimiesystävän ylistyksen jälkeen mainita, että oikeastaan vesimiehen luonne ei tee hänestä kuitenkaan parasta mahdollista puolisoehdokasta.  Ei luvannut hyvää tämäkään. Päätinkin seuraavaksi tutkia, minkä merkkien kanssa Vesimies-nainen sitten sopii yhteen. Jos sopii.

Keräsin neljästä eri lähteestä Vesimiehen ja muiden horoskooppimerkkien yhteensopivuuksia, ja laskeskelin vähän keskiarvoja: Vesimies-nainen sopii näiden tietojen mukaan, parhaiten yhteen Vesimiehen, Jousimiehen tai Kaksosten kanssa. Näistä jokainen sai 4 ½ pistettä viidestä mahdollisesta. Pisteet 4+ (mikä on mielestäni vielä hyvä pistemäärä) saivat Vaaka ja Oinas. Häntäpään pisteet saivat Neitsyt ja Rapu. Molemmilla 1½ pistettä. Loput merkit jäivät pisteiden 3½ ja 3- väliin. Seuraavaksi alkoi tietysti kiinnostaa, keitä Vesimies-, Jousimies-, Kaksos-, Oinas-, Vaaka-, Neitsyt- ja Rapu-miehiä tunnen, ja pitihän tietysti niitä julkkiksiakin tarkastella.

Kaksoset (4½)
Johnny Depp, Colin Farrell, Prinssi William

Jousimies (4½)
Jamie Foxx, Brad Pitt, Ville Valo, Saku Koivu, Jake Gyllenhaal

Vesimies (4½)
Justin Timberlake, Ashton Kutcher, Cristiano Ronaldo

Oinas (4+)
Toni Wirtanen, Elastinen, Jere Karalahti

Vaaka (4+)
Zac Efron, Eminem, Will Smith, Usher

Neitsyt (1½)
David Arquette, Hugh Grant, Adam Sandler

Rapu (1½)
50 Cent, Tom Cruise, Vin Diesel, Matthew Fox


Siinä nyt joitain, mitä nopeasti löysin. Jostain samalla osui silmään, että Vesimiehelle sopii parhaiten kumppani, joka on eri kansallisuutta tai heillä on huomattava ikäero. Pitääkin sitten lähteä ulkomaille ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti